מיומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/03/2014 | 21:19 | מאת: אלין

שלום, לפני 6 שנים עברתי ניתוח פלסטי של דפנות הנרתיק והיסטרוסקופיה לאלציה של רירית הרחם. לפני חודשיים נמצא אצלי שרירן ברחם- 26*42 מיקום- סב מוקזי נמוך. ושרירן נוסף- 18*21 מיקום- תוך דופני ימני היום השרירן בגודל- 36*50 ומימין זקיקי 18 מ"מ השאלה שלי האם להוציא את השרירן (מיומה) או לא כדי לי? תודה.

על מנת לסייע יש להכיר את תלונותייך האם את סובלת מדימום מוגבר או עיקר חששך מגדילה של השרירן לא אוכל לסייע ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה