מה פירוש מתאים לשרירנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

31/03/2014 | 04:18 | מאת: דנה

הייתי אצל רופא בבדיקה ולא הסביר לי מילה הוא בדק ולא הבנתי את תוצאות הבדיקה ומה עליי לעשות tvs שני ממצאים אגניים היכולים להתאים למיומות 67 ממ ו44 ממ

במהלך הבדיקה הועלה חשד להימצאות מיומות או שרירנים אשמח לראותך להכיר את כלל תלונותייך ולהסביר את משמעות הממצאים ואופציות הטיפול השונות אנא צרי קשר עם המרפאה לאחר החג 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה