דימום לאחר איסטרוקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/03/2014 | 12:42 | מאת: ים

לפני מס' ימים עברתי ניתוח להסרת פולים ברחם. יש עדיין כאבים באזור ודימומים. הדימומים אינם חזקים, אך עדיין ישנן הפרשות כהות ודימומים במניתוח נמצא כי הרחם שרירני וצוואר- מבנה פוליפואידי בולט מתוך התעלה. רירית הרחם מעובה. בוצעה דגימה של רירית הרחם. מתי ייפסקו הדימומים ? אפשר לקבל הסבר על הממצאים ?

כדאי להייועץ ען רופאך אשר ניתוח ומכיחר את עברך תלונותייך וכלל הממצאים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה