שרירן מעל לרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/03/2014 | 21:30 | מאת: אירנה

שלום, האם יש להסיר ממצא מעל לרחם באזור הפונדוס ממצא סדיר לא צלול 35*29 מ"מ, שרירן סובסרוזי על גבעול אם כן איך עושים זאת באיזו גישה קראתי על לפרוסקופיה האם אתה עושה לפרסקופיה אולי אפשר לעזוב אותו. לא כואב לי, דימום חלש, אני יכולה לפעמים להרגיש אותו מתנועע

30/03/2014 | 09:16 | מאת: אירנה

? ?

30/03/2014 | 09:16 | מאת: אירנה

? ?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה