היסטרוסקופיה בעקבות שאריות שילייה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/03/2014 | 21:32 | מאת: קרן

שלום רב, אני אמא לשתיים בהריון שלישי לקראת לידה. לאחר שתי הלידות הקודמות עברתי היסטרוסקופיה בעקבות שאריות שילייה ברחם שאובחנו לאחר דימומים כבדים. לקראת הלידה השלישית- האם יש דרך להימנע מהמצב? האם יש לבקש לעבור אולטרסאונד לאחר הלידה במטרה לאתר שאריות לאור ההיסטוריה?

חשוב לעדכן את הצוות בחדר לךידה על עברך ולפםני שחרורך מבית החולים לאחר הלידה יבצעו בדיקת על קול לשלילת שארית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה