שאלה מדאיגה אותי מאוד מקווה שתעזור לי

דיון מתוך פורום  רשתית

07/05/2013 | 12:46 | מאת: אבי

לום רב, אני רוצה להבין אם גוף זר בעין יכול ויהיה ליותר משבוע ומרגישים רק דקירות ומשהו מציק ללא אודם או משהו חריג הנראה לעין ? הייתי אצל רופא אמרתי יש לי דקירות בעיניים לא הפך את העפעף האם אילו היה צורך היה עושה את זה ? או שהייתה חובה להפוך? האם יש סיכוי שיש לי גוף זר ? אציין כי הייתה לי דלקת בעין אחת ועברה והרופא נתן לי גנטיל להרטבת הקרנית כי אומר לי יש כתמים סביבה הקרנית האם זו הסיבה לדקירות בשתי העיניים? סליחה שהארכתי רק התייאשתי וצריך הכוונה ועזרה

שלום רב, אכן יובש או דלקת יכולים לגרום תחושת דקירות ממש כמו גוף זר. רופא מיומן למצוא ולהסירו - אם יש כזה בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום רשתית