קולופרוקטולוג ופרקטולוג זה אותו הדבר?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/10/2007 | 01:25 | מאת: Pup

אני סובל מבעיית גזים (אי שליטה) בעייה שפוגמת מאוד באיכות חיי :-( רק היום שמעתי שיש כזה רופא לאיזה רופא אני צריך ללכת?

23/10/2007 | 20:26 | מאת:

היי לך, פעם ראשונה שאני שומעת את המושג. נראה לי שכן, אבל אני לא בטוחה. הגיוני שהתחילית "קולו" מתייחסת למעיים ולכן זה כנראה "פרוקטולוגיה וכירורגיה של המעי". נכנסתי לפורום של ד"ר זמורה כדי להעתיק לך את הקישור על מנת שתשאל אותו, ואז ראיתי שכבר שאלת שם. גם אני אמתין לתשובתו :) ..... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה והרבה בריאות