הייתי אצל פרוקטולוג הבוקר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/07/2006 | 12:08 | מאת: תמי

הבדיקה הייתה מאוד קשה לביצוע הוא החדיר אצבע הית תקין אבל המכשיר החדיר כ10 ס"מ במקום 20 ראה רק טחורים פנימיים האם אפשר להגיע לפענוח הבדיקה כשרק 10 ס"מ הוכנס??

09/07/2006 | 16:30 | מאת:

היי תמי, לא ברור לי מה המשמעות של עוד 10 ס"מ, אבל זה כבר סימן טוב שבדיקה ידנית תקינה ו-10 ס"מ חיצוניים גם. הייתי מתייעצת עם רופא המשפחה ושואלת אותו האם לדעתו יש צורך בבדיקה חוזרת. מציעה לך להפנות את השאלה לפורום פרוקטולוגיה של ד"ר זמורה, כאן בדוקטורס. הרבה בריאות