פטריה בלשון - טיפול אפקטיבי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/11/2016 | 18:09 | מאת: יעל

אני סובלת מפטריה בלשון כבר תקופה ארוכה של כמה שנים. לאחרונה ניסיתי טיפול עם סודה לשתייה 3 פעמים ביום כבר קרוב לחודשים ואני לא רואה שיפור ואפילו עם כדור מסוג פלוקונזול פעם בשבוע למשך 3 שבועות. ראיתי בפורומים באתר כאן על טיפול אפקטיבי בפטריה בלשון באמצעות מי אוזון. מה זה אומר ואיפה ניתן לרכוש?

30/11/2016 | 20:10 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום , לשון מחופה אינה בהכרח מעידה על זיהום פטרייתי. היות והטיפול אינו מועיל ממליצה לפנות לרופא פה ולסת. לגבי טיפול במי אוזון, לא שמעתי על טיפול מסוג זה. בהצלחה!!!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה