האם ישנה משחה מקבילה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/08/2016 | 20:54 | מאת: בקי

רופאת העור המליצה על המשחה SUNACTIC GEL בגלל קרנת עור אקטינית. המחיר מאוד גבוה והשימוש לאחר פתיחת השפופרת מוגבל לחודש, מה שכמובן מוסיף לעלות. האם ישנה משחה מקבילה זולה יותר או לפחות מחזיקה מעמד יותר מחודש. תודה

02/09/2016 | 17:43 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, טיפולים יעילים לנגעי עור קדם סרטניים מסוג קרנת העור (Actinic keratosis) כוללים: קרם אפודיקס, צריבה בחנקן נוזלי , טיפול פוטודינמי, ג'ל פיקטו וג'ל סאנאקטיק. לכל טיפול יתרונות וחסרונות ויש להתייעץ עם רופא מטפל לגבי הטיפול המתאים. היתרון בסאנאקטיק הינו היעדר תופעות לוואי כגון: גירוי מקומי הקיים בשני התכשירים המקומיים האחרים(קרם אפודיקס וג'ל פיקטו). בהצלחה!

22/03/2017 | 19:28 | מאת: תליה

האם יש תופעת שלשול וכאבי בטן שקשורה למריחה פעם ראשונה. או שאין קשר..תודדה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה