הצרת דחוףף יד אחורית

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

04/08/2016 | 09:05 | מאת: לינוי

בת 29 שוקלת 53/54 מתאמנת כל שנים באימוני אירובי חזק מאוד. בחודשים האחרונים הכנסתי גם חדר כושר. היתה לי ירידה בחודש של שני קילו , המשקל נתקע ולאחר מכן החל לעלות שוב (ולא ממסת שריר )חזרה למשקל ההתחלתי . הורדתי הקיפים בבטן ובאגן וכמו כן הירכיים אבל בזרוע האחורית לא זז!! אני יחסית מעוצבת טוב אז הזרוע האחורית משבשת את הפרופורציה בגוף ,ואני לא מצליחה להוריד את ההקפים בה. מה ניתן לעשות?! האם יש באמת המסת שומן למקום כזה קטן יחסית ? ההיקף הוא 29 ס"מ

שלום לינוי כמובן שאוכל לענות על שאלתך באופן מדוייק רק לאחר בדיקה יסודית במרפאתי. באופן כללי, את מתארת מצב שבו כנראה יש לך עודפי רקמת שומן לא גדולים בזרועות, למרות שאת מקפידה על משקלך ועל פעילות ספורטיבית משמעותית. יש אפשרות לטפל בעיוות אסטטי כזה, גם אם הוא לא גדול במיוחד, באמצעות המסת השומן העודף ושאיבתו. אני מבצע זאת בעזרת מכשיר הוויזר (VASER) שממיס את רקמת השומן באנרגיית אולטרסאונד עדינה ומדוייקת ואז שואב את השומן המומס. בהצלחה דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור