קפלים בבטן ובזרועות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

25/04/2016 | 14:55 | מאת: ליאורה

14 חודש לאחר ניתוח שרוול, הורדתי 51 ק"ג, אך נשארו קפלי עור בבטן ובזרועות, לגבי הבטן, מכיוון שאני ממשיכה לרדת במשקל, כיצד אדע אם מדובר רק בקפלי עור או גם שומן? באיזה שלב מומלץ לעשות את הסרת הקפלים, כי יתכן שהשומן בבטן ירד.

שלום את יכולה לפנות כבר עכשיו לבדיקה ואוכל לייעץ לך לגבי מצבך. באופן כללי, ניתן לגשת לניתוח לעיצוב הגוף והסרת עודפי עור מספר חודשים לאחר שמשקל גופך מתייצב ואת לא יורדת יותר במשקל. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור