החלפת שתלים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

24/11/2015 | 10:15 | מאת: שושנה

שלום רב יש לי שתלים מזה 10 שנים הם מעל השריר 250 cc, יש לציין שהנקתי וחזה נפל מעט, לפי ביקור אצל 3 רופאים מנתחים נאמר לי שממולץ לעשות הרמה אבל לפי מדידות גם אם אבצע רק החלפה הפיטמות יהיו במקום ואני גם מאמינה שכל רופא שמכבד את עצמו אם המצב היה כזה קריטי לא היה מבצע רק הגדלה אלא היה אומר שחייב הרמה אבל כאן 3 רופאים אמרו שממולץ....אני לא כ"כ רוצה לבצע הרמה בגלל הצלקות שאלתי היא כזו אם אני יעשה רק הגדלה על לקצת יותר גדול האם החזה יעמוד האם יפול?

שלום שושנה לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה יסודית של מצבך. אנא פני לבדיקה במרפאה ואוכל לענות לך. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור