אחד העם 5/1 קרית ים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

28/10/2015 | 11:56 | מאת: מזל

שלום רב, ב 10/8/15 עברתי ניתוח מתיחת בטן היקפית כולל שאיבת שומן בירכיים, אני עדיין בצקית ובמותניים באיזור קו הניתוח יש לי שומן שכמראה שאולי לא שאבו מספיק בקיצור התוצאה לא מושלמת וגם בבטן העליונה יש לי בצקת נפוחה...אני שוקלת 61 וגובהי 1.60 כשדיברתי עם המנתח הוא אמר שנחכה 4 חודשים ואז אם יהיה צורך נשאב שומן עודף במרפאה ללא ניתוח...האם זה נורמלי שעדיין אני לא שטוחה? והאם שאיבה נוספת תהייה אפקטיבית לתוצאה? אשמח לייעוצך?תודה

שלום מזל קשה לענות על שאלותייך מבלי לדעת מה היה מצבך לפני הניתוח, מה היה פיזור עודפי העור ורקמת השומן בגופך ומה הניתוח המדוייק שקיבלת. בכל מקרה, בניתוחים פלסטיים מקובל לחכות כחצי שנה עד להתייצבות התוצאה הניתוחית ואז, לאחר בדיקה במרפאה, להחליט אם יש צורך בשיפור של תוצאות הניתוח ובאיזה אופן. בהצלחה דר מייליק

09/03/2016 | 20:07 | מאת: ח

הי מזל קראתי את שכתבת על הניתוח, סקרנית לדעת איך התפתח מאז ומי ניתח אותך?

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור