מתיחה /שאיבה / בודי טייט

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

24/10/2015 | 23:34 | מאת: liora

אני בת 41 גובה 1.53 משקל 66 לאחר 7 לידות - מבנה הגוף רזה בשאר האזורים בגוף אך יש לי בטן נפוחה נראית בהריון בחודש חמישי חוששת מאוד ממתיחת בטן האם בנתונים אלו אפשר לעבור שאיבה ללא הרדמה כללית והאם בודי טייט יהיה יעיל. בתודה מראש !

שלום ליאורה נתוני המשקל והגובה שלך מצביעים על כך שאת סובלת מחולשת דופן הבטן (בעקבות ההריונות שעברת) שגורמת למראה הבטן ההריונית. במצב כזה, קרוב לוודאי ששאיבת שומן לא תועיל לך כלל ואם את רוצה לשפר את מראה בטנך, עלייך לעבור ניתוח מתיחת בטן שיעזור בהידוק ועיצוב שרירי דופן הבטן הרפויים ויסיר את העור העודף. לרוב, ניתוח כזה מבוצע בשילוב שאיבת שומן סטנדרטית לעודפי השומן שבדופן הבטן ובמותניים. אשמח לבדוק אותך ולייעץ לך בנושא במרפאתי. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור