הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

04/10/2015 | 18:54 | מאת: אני 71

שלום רב, תמיד הייתי שטוחה כמו נייר לפני כ 9 שנים החלטתי לעבור הגדלת חזה בחרתי שתלים יחסית קטנים (325 ו 350 CC) מה שקרה שהחזה הימני קשה כמו אבן , אני לא מסוגלת לשכב על הבטן , זה כמו כדור קשה , אמרו לי שאני צריכה להוריד את החזייה כדי שהעור טיפה ימתח אז מה שקרה בפועל זה שהחזה השמאלי באמת נמתח ונפל הוא יותר גמיש הוא נראה אמיתי ומרגיש אמיתי החזה השני נישאר במקום קשה כמו אבן. לפני זמן מה ניסיתי לעבור בדיקת ממוגרפיה וכמה מפתיע! בשד השמאלי הצליחו לבצע את הבדיקה ובשד הימני לא בשל היותו כל כך קשה . אני לא אשקר אני מרגישה טוב (במראה החיצוני) כאשר אני שמה חזייה ומחשוף אבל ברגע שאני חוזרת הביתה , ומורידה את החזייה זה סיוט! אני שוכבת וזה לא נופל לצד כמו השד השמאלי זה נישאר עומד קשה . מה לעשות? יש אופציה לתקן רק שד אחד? אני צריכה לתקן את שניהם ? לפנות לאותו מקום שבצעו את ההשתלה? לחפש מקום אחר ? האם יש אופציה לסדר את זה בכלל? האם יש ביטוח או עילה לתביעה ? אני מיואשת וכן אני מודה שדחיתי את העניין עם תירוצים ופחדים , אבל הגעתי למסכנה שזה כבר לא נוח לי להמשיך ככה ועוד לדעת שיש לי היסטוריה של סרטן השד במשפחה ושאני לא יכולה לעבור בדיקה כל כך חשובה ומצילה חיים. תודה רבה מקווה לקבל תשובה בהקדם אני 71

שלום לך את מתארת מצב של התקשות הקופסית באחד מהשדיים לאחר הגדלת שדיים לפני שנים, מצב שניתן לנסות לשפר באמצעות ניתוח. שלחת שאלה ארוכה מאוד שמצדיקה ביקור במרפאה אצל כירורג פלסטי שיוכל לענות על כל שאלותייך לאחר בדיקה יסודית. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור