נפיחות קלה והתקשות סביב הטבור אחרי מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

15/09/2015 | 10:31 | מאת: חיים

לום, עברתי לפני שבוע וחצי מתיחת בטן שאיבת שומן, כרגע אני מרגיש בבטן התחתונה סביב הטבור נפיחות והתקשות (והטבור טיפה אדום) המנתח ראה את זה ואמר שזה בסדר, רציתי לשאול אם זה בסדר שיש לי נפיחות והתקשות בבטן התחתונה? אני מרגיש יותר מלא מלפני. מבכינתי זה גורע מהתוצאה. השאלה אם זה יחלוף? ואם זה סרומה, זה משהו שחולף? במיוחד שאני לאחר שבוע. ועוד שאלה, מתי אוכל להתחיל לעשות הליכות? אפשר ללכת לים ולהשתזף בחלק עליון? תודה רבה :)

שלום חיים המענה לכל שאלותיך צריך להגיע מהכירורג הפלסטי שניתח אותך. רק הוא יודע בדיוק מה טיב הניתוח שבוצע והוא שצריך להנחות אותך לגבי ההתנהלות בתקופת ההחלמה. אם הוא בדק אותך ואמר שהכל בסדר, אז קרוב לוודאי שאתה יכול להרגע ולהמתין בסבלנות עד לתום תהליך ההחלמה ורק אז יש לשפוט את תוצאות הניתוח. בכל מקרה- שבוע לאחר הניתוח זה זמן קצר מדי מכדי לנסות לשפוט את תוצאות הניתוח ואפילו אם יש או אין סרומה (שהיא הצטברות נוזל באזור הניתוח- כמו שהופרש בנקזים). החלמה מהירה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור