שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/08/2015 | 10:00 | מאת: ציון

שלום יש לי עודף משקל לפחות 30 קילו שוקל 103 אני 175 גובה השומן שלי רק הכרס האם אני יכול לעשות שאיבת שומן יש לי גם סכרת 2 חייב להרזות וקשה לי לא רוצה לעשות קיצור קיבה מחכה לתשובה תודה ציון

שלום ציון ניתוחי שאיבת שומן מבוצעים במטרה לתקן עיוותים אסטטיים במראה הגוף במטופלים שמשקל גופם תקין. ניתוחים אלו לא מבוצעים במטופלים הסובלים מהשמנת יתר והם לא מבוצעים כאמצעי להורדת משקל מכיוון שהסיכון הניתוחי בביצוע ניתוחים אלו במצבי השמנת יתר הוא גבוה. עליך לרדת במשקל גופך בדרכים אחרות ורק לאחר ירידת המשקל תוכל לעבור ניתוחי עיצוב הגוף כדוגמת שאיבת שומן. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור