שאלה לגבי ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

08/07/2015 | 14:48 | מאת: יעל

שלום אני בת 40, מבנה גוף רזה, חזה קטן וזקוף. אחרי הנקה של שני ילדים :) החלטתי לעשות ניתוח להגדלת חזה. לאחר מספר בירורים קיבלתי הכוונה לשני הרופאים המובילים לנושא באזור שלי (בכוונה לא מציינת שמות). הלכתי לייעוץ לשני הרופאים כדי לראות למי אתחבר יותר (תחת ההנחה ששניהם מקצועיים וטובים) הבעיה שלי היא שהרופא הראשון המליץ לעשות את הניתוח מעל השריר ואילו השני טען שאי אפשר וחייבים לעשות מתחת לשריר... אחרי נבירה בפורומים ובכל מיני אתרים של רופאים בנושא, לא הצלחתי להבין מה עדיף וגם אינני מבינה איך רופא אחד אומר שאפשר מעל השריר ורופא שני אומר שאי אפשר??? האם בין שתי השיטות יהיה הבדל בתחושה של השד? בנראות שלו אחרי הניתוח? האם ניתן להגיד שמעל השריר עדיף במידה ואפשר? בתודה מראש, אובדת עצות

שלום יעל כפי שכבר למדת, ניתן למקם את משתלי הסיליקון מעל שריר החזה או מתחתיו. כאשר השד קטן ודק, קונטור משתל הסיליקון עלול להראות דרך השד ולכן הכירורג הפלסטי יבחר- בנשים שהשד שלהן לא יסתיר את משתלי הסיליקון, לבצע את הגדלת השדיים במישור שמתחת לשריר ולא מייד מתחת לשד. אוכל לענות על שאלתך בצורה ברורה ומדוייקת יותר לאחר בדיקה במרפאתי. בהצלחה. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור