לא מרוצה מהרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

16/05/2015 | 12:22 | מאת: מידן

ד''ר מייליק שלום, לפני חודשיים עברתי מתיחת בטן היקפית אצל מנתח פלסטי בכיר מאוד וזאת לאחר ירידה מאסיבית במשקל בעקבות ניתוח שרוול. באותו ייעוץ כבר תוככנה גם הרמת החזה ללא שתל. הרמת החזה שעברתי כללה גם הסרת עודפי עור די נרחבים מצידי החזה. בזמן הייעוץ לגבי מתיחת הבטן הסביר אותו מנתח שניתן לנייד רקמות מצידי החזה בכדי להגדילו. אמרתי לו שאינני מעוניינת משום שאני לאחר ההרמה ללא שתל שיווצר החזה הקטן ביותר האפשרי והוא אמר שאין בעיה והוא פשוט ייפטר מהרקמה. לאחר חודש הגעתי לייעוץ להרמת חזה ולא חזרנו על הפרט הזה. לאחר ההרמה החזה יפה מאוד אך גדול מדי לטעמי. תוך כדי בדיקה המנתח אמר שזה היה ניתוח מאתגר ושהוא גם נייד רקמות מהצד.. עכשיו שבוע לאחר ההרמה החזה גדול מדי, גבוה מדי ואני לא אוהבת אותו.. האם הוא עוד יירד ומה אפשר לעשות במקרה כזה?? זה מעציב אותי מאוד תודה, מידן

שלום מידן שבוע לאחר ניתוח כלשהו זה מוקדם מדי להערכת התוצאה הסופית שלו ובמיוחד בניתוחי חזה ושדיים. לגבי תוצאות הניתוח שלך, עלייך לדבר עם המנתח ולהבין ממנו מה בוצע ובאיזו דרך וכמה זמן יש להמתין עד להחלמה מלאה והערכת תוצאות הניתוח. החלמה מהירה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור