הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/05/2015 | 13:41 | מאת: מיקי

שלום ד"ר מייליק היקר, הייתי אצלך בייעוץ לפני כשנה וחצי, אני מאוד רוצה לעבור את התהליך. בת 38 אני לא אחרי ירידה במשקל, אבל יש לי עודפי עור והמון צלוליט כתוצאה מעלויות וירידות במהלך החיים. המלצת לי על מתיחת ירכיים פנימיות ועיצוב ישבן, כמו כן ביקשתי גם הרמת חזה. החשש הגדול שלי הוא מה יקרה אחרי הניתוח, כאם ל2 ילדות יחסית קטנות (4,7) וכאישה עובדת משרה מלאה, אני לא כ"כ יכולה להרשות לעצמי להיות "חולה". מה גם שאני רוצה לשמור על דיסקרטיות בנושא. דיברתי עם מישהי שעברה תהליך דומה אצל רופא ידוע וטוב, וההחלמה לא היתה פשוטה, בעיות עם הנקזים, חום, זיהום בתפרים וכו. כיום היא מאוד מרוצה מהתוצאה. מה השכיחות של "הסתבכויות" קטנות בהחלמה? האם לאחר 3 ימים אוכל לשבת ולעבוד על מחשב? האם אוכל ללכת בלי לחוש כאב? האם כדאי להישאר לאחר השחרור מהניתוח בטווח הקרוב אליך? (אני שעה ורבע נסיעה מהמרכז) איזה פעולות ניתן לבצע עם ילדים? האם ניתן לשאוב גם השוקיים? בזמנו אמרת לי שזה אזור בעייתי. אני מאוד אודה על תשובותייך.

שלום מיקי אם תעייני בתכתובת הענפה שבפורום זה, תיכלי לקבל מענה לרוב השאלות שאת מעלה. אנא פני למרפאתי לקבלת יעוץ מפורט ותשובה מלאה לכל שאלותייך. בהצלחה דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור