במי לבחור??

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

21/02/2015 | 15:23 | מאת: אנונימית

דר מייליק שלום אני לאחר כ 60 קג ירידה לאחר שרוול. אמורה לעבור בקרוב ניתוח מתיחת בטן היקפית והרמת חזה.. ואני מצטערת אם השאלה לא במקום אך אני ממש מתלבטת בינך לבין ד''ר טלי פרידמן ואני לא מצליחה להחליט למי מביניכם לפנות.. האם תוכל לעזור לי??

שלום רב ברכותי על ירידת המשקל המרשימה. לגבי בחירת המנתח הנכון, עצתי לך שתפני לייעוץ במרפאתו של כל אחד מהמנתחים שביניהם את מתלבטת. הקפידי לשאול את כל השאלות שמציקות לך, בקשי להתרשם מתוצאות של ניתוחים דומים וקבלי שמות מטופלים שעברו ניתוחים דומים. לאחר כל אלה יהיו לך מספיק נתונים לקבלת ההחלטה הנכונה לך. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור