דאגה לחזרה לשיגרה וספורט

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

23/01/2015 | 20:45 | מאת: לילוש

שלום דר.מיילק. אני כמעט שנתיים אחרי ניתוח שרוול, ירדתי הרבה במשקל. על מנת לשמור על המשקל, אני עוסקת בספורט באופן יום-יומי (כשעה ורבע). אני שוקלת ניתוח להסרת עודפי עור (הרמת בטן - שם העור הכי מפריע) אך חוששת מהפסקה ממושכת מספורט. למרות הניתוח, אני אוכלת כמויות לא קטנות ומרגישה שהספורט חיוני לשמירה. תוך כמה זמן חוזרים לפעילות? זה עלול לסכן את הירידה במשקל? תודה מראש,

שלום לילוש אין ספק שכדאי להסיר את עודפי העור המכבידים ופוגעים בתחושת ההישג הגדול שאליו היגעת. אינך צריכה לחשוש מעצירת פעילות לתקופה ממושכת: ניתוחים להסרת עודפי עור ועיצוב הגוף הינם ניתוחים שקצב ההחלמה מהם מהיר יחסית ואפשר להניח שכבר כשבועיים לאחר הניתוח תוכלי לחזור לפעילות גופנית מתונה וכחודש לאחר הניתוח תתחילי פעילות ספורטיבית (באופן הדרגתי כמובן). בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור