חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

17/11/2014 | 13:48 | מאת: מיכל

כבר שנה וחצי חלפה לאחר שעברתי מתיחת בטן והסרת עודפי עור בגיל54. מאז הניתוח אין לי תחושה במרכז הבטן ומסביב לאזור הטבור. הדבר מאד לא נעים לי ומפריע. האם מצב זה מסוכן מבחינה רפואית? מה עלי לעשות? האם יש עדיין סיכוי לשינוי? תודה.

שלום מיכל איבוד תחושה באזורים שתיארת בעור הבטן היא תופעה מוכרת לאחר ניתוח מתיחת בטן. רוב התחושה חוזרת בחודשים שלאחר הניתוח אולם יכול להיות שקטעי עור מסויימים ישארו נטולי תחושת מגע. אין בכך כל סכנה רפואית. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור