בחירת מנתח

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/11/2014 | 22:49 | מאת: יעל

שלום איך בוחרים רופא מנתח? איך יודעים מי טוב יותר בתחום ואיפה ניתן לקבל המלצות כשאין אנשים שאני מכירה שיכולים להמליץ לי?

שלום יעל בכדי לבחור את המנתח הנכון עלייך ראשית ללמוד כמה שיותר על הנושא שמעניין אותך. במהלך לימוד זה קרוב לוודאי שתיחשפי לשמות הרופאים והמנתחים הבולטים בתחום. עלייך להיזהר ממפרסמים (גלויים או סמויים) שימליצו לך בדרכים כאלו ואחרות על רופא מסויים. בהמשך, קבעי מספר פגישות עם הרופאים שלדעתך הם הבולטים בתחום שמעניין אותך. הגיעי מוכנה לכל פגישה כזו. רצוי להכין רשימת שאלות מסודרת. בקשי מידע מסודר עלהאפשרויות השונות העומדות בפנייך, נסיונו של המנתח בתחום, מספר הניתוחים שביצע, כל הסיבוכים האפשריים ואלו שבהם הוא נתקל ובקשי לראות תוצאות אמיתיות של מנותחים במצב דומה לשלך. לסיכום בקשי מהרופא שמות מטופלים (לפחות חמישה שנותחו בשנים האחרונות) שלו שיסכימו לדבר איתך ולהראות לך את תוצאותיהם. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור