תיקון חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

08/11/2014 | 20:32 | מאת: יעל

שלום, אני חצי שנה מניתוח שרוול. אין לי למזלי עור עודף. רק השדיים שלי מהחודש הראשון התרוקנו ונראים כמו שני בלונים שיצא מהם האוויר. רק עור בלי שום שומן. האם אפשרי לעבור ניתוח לתיקון החזה, או שעדיין מוקדם?

שלום יעל ראשית, עלי לשאול אותך האם תהליך ירידת הסתיים וירדת את כל עודף המשקל שתכננת? בנוסף, לא פירטת את גילך, האם הרית וילדת והאם הנקת. לדברייך- החזה התרוקן וצנח מייד מההתחלה. לפיכך, ניתן לגשת לתיקון אסטטי של החזה כשלוקחים בחשבון שהתזמון הזה הוא מעט מוקדם, (אנו משתדלים להמתין כחצי שנה של יציבות במשקל)ויכול להיות שלאחר התיקון יהיו עוד שינויים קטנים במצב החזה. אנא פני לבדיקה במרפאתי ואוכל לייעץ לך בצורה מדוייקת יותר. בהצלחה ד"ר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור