עודפי עור מינימליים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

08/09/2014 | 21:25 | מאת: שני

שלום ד"ר, אני יודעת שאתה מתעסק בניתוחים להסרת עודפי עור, אך אני מעולם לא הייתי שמנה , ובכל זאת יש לי מעט עודפי עור באזור הישבן והירכיים, העור פשוט נראה מעט רפוי , ומעט השומן שקיים נוטה להישפך בשכיבה על הצד או בישיבה, מה ניתן לעשות חוץ מניתןח ע"מ לטפל בתופעה, המצב ממש לא מצריך ניתוח,ובטח שלא את הצלקות שמתלוות אליו... אשמח להמלצתך..

שלום שני ניתוחים לעיצוב הגוף מתאימים לכל אלה שמעוניינים לשפר עיוותים אסטטיים משמעותיים ולא רק לכאלה שירדו משמעותית במשקל. אם כל מה שמציק לך הוא רפיון קל של העור ייתכן שאת צריכה רק למצק את גופך באמצעות פעילות גופנית. אם מדובר ביותר מזה, ייתכן ותוכלי להינות מניתוח לעיצוב הגוף. אוכל לענות ברצינות על שאלותייך לאחר בדיקה יסודית במרפאתי. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור