חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

27/07/2014 | 10:06 | מאת: יעלה

שלום רב, אני יודעת שחוסר תחושה אחרי מתיחת באן היא תופעה ידועה. יש לי מתחת לטבור חוסר תחושה. אני 4 ח' אחרי ניתוח. תוך כמה זמן זה אמור לחזור? ואחרי כמה זמן שעובר ניתן לומר שהתחושה כבר לא תחזור? תודה מראש. תאמו תור צרו קשר הדפסת ההודעה הוספת תגובה

שלום יעלה לאחר ניתוח מתיחת בטן (כמו גם בניתוח קיסרי) יכול להווצר אובדן תחושה בעור הבטן באיזור שמעל הצלקת הניתוחית בשיפולי הבטן. המצב הזה שכיח מאוד ומקורו בנזק לסיבי העצבים המספקים את התחושה העורית שמתרחש בעת ההרמה ומתיחת עור הבטן. סיבים אלה נרפאים מעצמם באופן מלא או חלקי בחודשים שלאחר הניתוח ולרוב התחושה בעור הבטן חוזרת באופן מלא או כמעט מלא בתהליך שיכול להמשך עד שנה או שנה וחצי. דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור