הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

23/07/2014 | 17:33 | מאת: מאור

שלום, אני בן 17 ולפני שנה וחצי ירדתי 30 קילו בדיאטה רגילה. יש לי עודפי עור בכל הגוף, החל מבטן ידיים רגליים ישבן חזה ומותניים. רציתי לדעת האם אוכל בגילי לעבור ניתוח למתיחת בטן, הסרת עודפי העור במותניים וטיפול בחזה. רציתי גם לדעת באילו מקרים ניתן לערב את קופת החולים בנושא ולקבל תמיכה או מימון מלא. תודה רבה!

שלום מאור אוכל לענות על שאלותיך רק לאחר בדיקה שבה אוכל להתרשם מכמות עודפי העור ולהעריך אם מדובר במצב שניתן לשיפור באמצעות פעילות גופנית או שנדרש ניתוח לעיצוב הגוף והסרת עודפי העור. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור