לדר' מייליק היקר ולצוות המרפאה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

22/07/2014 | 12:50 | מאת: איילת

לפני כ-4 חודשים עברתי ניתוח הסרת עודפי עור במרפאתך: מתיחת בטן היקפית והרמת חזה. כמי שהורידה יותר מ- 60 ק"ג בתהליך איטי שנפרש על פני כ-15 שנה, התבאסתי קשות לחיות עם עודפי עור גדולים ומציקים: בטן ענקית ורופסת וחזה נפול ומרוקן. הגעתי למרפאתך לאחר שעקבתי אחר התייחסותך האישית לכל פונה בפורום זה. למרות שהבהרתי לפקידה במשרדך שיש לי אישור מקופת החולים ושאני מתכוונת לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי, הסבירה לי חני שכדאי לי לקבל חוות דעת נוספת. שמעתי בעצתה והגעתי להתייעצות. כבר בבדיקה הראשונית הסברת לי לפרטי פרטים את התהליך, כולל הצצה לתמונות (מדהימות!!) של לפני ואחרי. גם כשהבהרתי שאינני מתכוונת לעבור את הניתוח אצלך, עמדת על כך שאדע לשאול את כל השאלות. יצאתי מהמפגש איתך עם הרגשה לא נוחה. מצד אחד אין לי כסף לניתוח פרטי, מצד שני אין מצב שאני שמה את גופי בידיו של מנתח בבית חולים ציבורי, שאת זהותו לא אדע עד ליום הניתוח עצמו. לא בכדי קיבלתי ממשרדך הצעת מחיר עם הפניה ל"שירותי מרפא", שעוסקים בהחזרים כספיים. לאחר התלבטות לא קלה, ידעתי שאתה תהיה המנתח. סוף. נקודה. ב- 2.4.14 עברתי את הניתוח. לא קל, החלמה לא פשוטה, אך כל מה שאמרת שיהיה (כאבים, חוסר נוחות, יכולת הזדקפות, צלקות וכו') - כך היה. היום אני חוגגת כמעט 4 חודשים אחרי. מדי יום מסתכלת בעצמי במראה ולא מאמינה. הפכתי מאשה בת 42 נפולה לבעלת גוף צעיר וחתיכי (כן, כן, ועל כך יעידו בנותי בנות ה- 17 וה-16 אשר רבות איתי על הבגדים וטוענות שאני חתיכה מהן...). בטן שטוחה, חזה זקוף (ללא שתלים!), ללא סיבוכים וללא בעיות. דר' מייליק היקר, חשבתי לכתוב לך מכתב אישי, אבל חשוב לי שעוד אנשים יקראו ויבינו מי עונה להם כאן בפורום. גישתך העדינה והסובלנית אלי, התשובה לכל שאלה (והיו לי הרבה...), המענה גם בשעות הקטנות של הלילה, השירות הבלתי רגיל של הבנות במרפאה והתוצאה שלא תיאמן, על כל אלה שלוחה לך תודה גדולה ממני. בהערכה רבה, איילת

שלום איילת תודה רבה מקרב לב על המילים החמות ועל ששיתפת את המבקרים בפורום בחוויותייך. המשיכי להינות מהתוצאות לשנים רבות ובבריאות מלאה. דר מייליק וצוות המרפאה

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור