הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

20/07/2014 | 06:12 | מאת: מירי

אני בת 25, לפני הריונות ולידות ורציתי לדעת האם יש סיכונים בהגדלת חזה?

שלום ניתוחי הגדלת חזה הם מהניתוחים הנפוצים והבטוחים בכירורגיה הפלסטית. טכנולוגיית הייצור של משתלי הסיליקון המשמשים להגדלת שדיים השתפרה מאוד ולאחר שבוצעו מחקרים רבים הוכח שהם לא גורמים למחלות או לבעיות בריאות כלשהן. בנוסף, הגדלת חזה לא פוגעת ביכולתך להניק בעתיד. כמו בכל ניתוח, גם בניתוחים אלו יש סיכונים כדוגמת זיהום או דימום בפצע הניתוחי, שינויי תחושה, צלקות לא מיטביות, חוסר סימטריה וכדומה אולם שיעור הופעתם של סיבוכים אלו ואחרים הינו נמוך ביותר והניתוח נחשב בטוח וצפוי. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור