היי דר מייליק

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/07/2014 | 10:33 | מאת: אלינור

רציתי לדעת ניתוח להרמת חזה משולב מתיחת בטן כמה זמן החלמה? כמה זמן הניתוח? הבנתי שיש יום אישפוז ולמחרת משתחררים עם צנריות ניקוז אחרי כמה זמן מוצאים אותם בערך? בכול אתר כזה או אחר שקראתי על הסבר הניתוח לא מצויין מה נעשה עם החור של התבור הישן? כלומר יש מצבים של מתיחת בטן שבו התבור הישן משאיר צלקת בין החתך להשלת העור העודף? תודה מראש

שלום אלינור ניתוח מתיחת בטן משולב עם הרמת חזה נמשך כ- 4 שעות. משך ההחלמה ממנו הוא כשבוע עד שבועיים לחזרה לפעילות מתונה ולעבודה משרדית וכחודש ימים לפעילות גופנית משמעותית וספורט. את הנקזים מוציאים כעבור מספר ימים, כאשר ההפרשה בהם פוחתת. במהלך ניתוח מתיחת בטן, מפרידים את הטבור מהעור הסובב אותו, מותחים את העור ומסירים את העור העודף ולבסוף- ממקמים את הטבור בחזרה במקומו ע"פ עור הבטן, היכן שהוא פוגש את העור המתוח. אם את מעוניינת במידע נוסף- אנא פני ליעוץ מפורט במרפאתי. תודה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור