מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

09/07/2014 | 09:02 | מאת: נירה

שלום, רציתי לדעת האם ניתוח מתיחת בטן כרוך בזמן אישפוז וכמה זמן אחרי ניתוח כזה ניתן לחזור לפעילות רגילה?

שלום נירה ניתוח מתיחת בטן מצריך בד"כ יום אשפוז אחד. לאחר הניתוח יש תקופת החלמה של מספר ימים שבהם הפעילות מוגבלת. כעבור כשבוע עד 10 ימים ניתן לחזור לעבודה משרדית והמשך ההחלמה לאחר מכן תלוי באופי וקצב ההחלמה האישית של המטופל/ת. כחודש לאחר הניתוח ניתן לחזור לפעילות גופנית מלאה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור