ניתוחים להסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

22/06/2014 | 06:28 | מאת: שירי

שלום אני אחרי ירידה גדולה במשקל. צריכה מתיחת בטן ושאיבת שומן,הרמה והגדלה של החזה וניתוח זרועות.האם ניתן לבצע את כולם באותו ניתוח בפעם אחת? או שמה צריך לעשות כל אחד מהם בנפרד? תודה

שלום שירי לאחר בדיקה יסודית אוכל לענות על שאלתך לגבי שילוב של מספר איזורי גוף בניתוח אחד. הדבר תלוי במצבך הגופני, הבריאותי ובאופציות הניתוחיות שניתן להציע לך. ככלל, אני משלב ניתוח של מספר איזורי גוף. השילוב של מתיחת בטן עם עיצוב השדיים למשל, הוא שילוב נפוץ. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור