מתיחת פנים עם חוטים נספגים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/03/2014 | 15:28 | מאת: ז'ניה

שלום דוקטור רציתי לדעת לכמה זמן מחזיק טיפול מתיחת פנים עם חוטים נספגים ? והאם חייבים לשלב עם זה הזרקה או אפשר גם בלי ?

שלום לא ברור על איזה טיפול מדובר. יש כמה אפשרויות ויש לבדוק את זה עם הכירורג הפלסטי שמבצע את הטיפול. בכל מקרה, לרוב התוצאה לא מחזיקה יותר ממספר חודשים. יש לדבר עם מספר מטופלים (כמה שיותר) שעברו טיפול זה ולשמוע מהתרשמותם. כדאי אף לפגוש אותם ולראות את התוצאה בעיניים לפני שמחליטים על כל טיפול פולשני כדוגמת זה. בהצלחה

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור