הגדלת חזה באמצעות זריקה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

02/03/2014 | 17:36 | מאת: ג

שלום אני מתלבטת על ניתוח הגדלת חזה ,שמעתי שיש דבר כזה הגדלת חזה בזריקה ללא ניתוח? האם אתה מבצע את הזריקה ? כמה זה עולה ולמי זה מתאים?

שלום ג יש שיטת הגדלת חזה ע"י חומר מילוי מסוג מאקרולן. מדובר בחומר מילוי מסוג חומצה היאלורונית. יש לזכור שלמרות שמדובר בהזרקה בלבד, זו עדיין פעולה כירורגית. בנוסף, מדובר בחומר שהשפעתו זמנית וכעבור שנה עד שנתיים השפעתו חולפת והוא נספג לחלוטין, בדומה להזרקת חומרים כאלה למילוי קמטי הבעה בפנים ובשפתיים. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור