מתיחת בטן ועיצוב ירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

17/02/2014 | 22:42 | מאת: גלית

שלום, אני מס שנים אחרי ניתוח טבעת ויש לי עודפי עור בבטן ובירכיים הפנימיות, ברצוני לעבור ניתוח מתיחת בטן, מתיחת ירכיים פנימיות (כולל שאיבת שומן) ושאיבת שומן בירכיים החיצוניות. האם ניתן לשלב 3 טיפולים אלו בניתוח אחד? ואם כן באיזה מצב גופני צריכים להיות לשם כך? וכמה זמן החלמה על מנת להיעדר מהעבודה?

שלום גלית אם את בריאה לגמרי, לא מעשנת, לא סובלת מהשמנה ומצבך הרפואי תקין, (כולל כל המדדים בבדיקות הדם), ניתן לשקול שילוב של ניתוח מתיחת בטן וטיפול בירכיים. כמובן, רק לאחר בדיקת כירורג פלסטי ניתן יהיה לייעץ לך על הטיפול שאת מבקשת. בד"כ מדובר בהחלמה של כשבועיים עד שלושה מניתוח משולב כזה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור