פאציאליס

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

24/04/2007 | 20:52 | מאת: תמר

שלום, בבקשה התוכל להמליץ על מטפלים (טויינא ודיקור) לנושא הפציאליס. אנא עזרתך הדחופה. אנו גרים בטבעון, כך שגם חיפה והעמק נגישים לנו.

ממליצה על מטפלים בקופת חולים הם טובים וכדאי לעשות טיפולים צפופים זה יעיל מאוד. אינני מכירה מטפלים באיזור טבעון. אך כדאי לעשות בבית עיסויים עם כוס רוח מסיליקון שלוש בפעמים ביום ולעבוד עם מברשת שיניים חשמלית על הלחיים וכל החלק שיש לו פציאליס מבפנים, מתוך הפה גם מספר פעמים ביום. בהצלחה.

מנהל פורום שיאצו וטווינה