מתיחת גיד בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

19/04/2007 | 20:40 | מאת: חן

שלום מר קרני!!! יש ליכאבים כשבועיים בכתף .הייתי בבדיקה אורטופדית הרופא טען שיש לי דלקת בגיד עלי לקחת נקסין 500 מ"ג.שאלתי אים טיפול שיאצו יעזור לי או טיפולהטווינה ?מה ההבדל תודה.

22/04/2007 | 12:37 | מאת: אלי קרני

שלום חן לבעיות מקומיות כגון כתף אני תמיד ממליץ על טיפול טווינא לפני הכל. הסיבה לכך היא שטיפול הטווינא מתמחה בפתירת בעיות אורטופדיות ומכיוון שרוב הטיפול הוא מקומי השיפור ברמת הכאב הוא מידי. לגבי ההבדלים בין טיפול טווינא לשיאצו אני מפנה אותך להסבר קצר שכתבתי, אליו אתה מגיע דרך לחיצה על המילים "על הפורום" אשר נמצאות מעל התמונה בצד שמאל רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה