לאחר שבר בכתף

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/02/2007 | 23:02 | מאת: גידי

שלום אלי, אני בן 51 ולפני 3 וחצי חודשים נפלתי ושברתי את כתף ימין ואת פיקת ברך ימין וכן נקעתי קשות את הקרסול השמאלי. בבדיקת צפיפות עצם נמצאה התחלה של אוסטיאופורוזיס. פיזיותרפיה קונבנציונלית בכתף הביאה לשיפור משמעותי עד לשלב מסוים, אך מזה כחודש אני מרגיש נסיגה (הגבלה בטווח). האם יש סיכוי שטווינא תעזור לי? תודה, גידי

19/02/2007 | 16:15 | מאת: אלי קרני

שלום גידי עם יש דבר אחד שטווינה מתמחה בו הוא כאבי פרקים והגבלת התנועה בהם ולכן אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול זה. לגבי האוסטיאופורוזיס, יתכן בהחלט שהיוותה גורם לחומרת הפגיעה בעת הנפילה ויתכן והשפיעה גם על קצב ההחלמה, אך איני רואה קשר בין האוסטיאופורוזיס לרגרסיה ברמת ההגבלה בתנועת מפרק הכתף. בכל מקרה טיפול בדיקור + צמחי מרפא יכול לסייע לנושא זה. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה