'התקפים מסתוריים' וסבל רב, קריאה לעזרה!

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/02/2007 | 15:19 | מאת: עמיחי

שלום רב ! במחילה על אריכות המכתב, לצערי הסיפור ארוך. שמי עמיחי (בדוי) בן 22 בשנת 94 עברתי ת.דרכים, מכונית פכעה לי בגב, 'כנראה' לא היו שום פגיעות פיזיות. מזה יותר מ10 שנים אני סובל מהתקפים "מסתוריים" אשר הופכים את חיי פשוט לסיוט מתמשך (לצערי ללא שום הפרזה), בכל תקופה זו עלו וירדו כל מיני אופציות לגבי סוג התופעות ומקורם אך עד היום בעצם הדבר נמצא באפלה. תיאור ההתקף: ההתקף 'מורכב' משני חלקים, החלק הראשון התקף חזק מאוד של חום, דפיקות לב חזקות נמלים בכל חלקי הגוף, מחשבות רצות, לחץ בורידים, תחושב חוסר אונים. לאחר החלק הראשון מגיע החלק השני של ההתקף (אשר יכול להגיע בצמוד לחלק הראשון ויכול להגיע אחרי כמה שעות ואז זה פשוט המתנה בלתי אפשרית) שהוא מאין "אקסטזה" של חושים הדומה מאוד לשיא מיני אך מהצד ה'רע' כמובן של המילה, 'הצפה' של אדרנלין, הרגשה כאילו מזרים לך לכל הורידים בבת אחת איזשהו הורמון או חומר שמתריף את כל החושים, רעד פנימי בגוף, לפעמים מתווספים ריחות, תמיד יש הרגשה זרות לסביבה (ז"א שגם אם אני נמצא בתוך החדר שלי בביתי אני מרגיש שאני נמצא בתוך פשוט חדר רגיל, מעט זר, אני מזהה את החדר אך יש פתאום תחושת זרות), הרגשות הם מאוד פיזיות, אני מרגיש אותם בכל חלקי הגוף, כמובן ממשיכות גם דפיקות הלב, חום, לחץ בורידים הרגשת 'אופוריה' שוב פעם מהצד הרע' של המילה. ההתקפים באים ונעלמים החל מ כ 8-10 פעמים ביום ועד כמה פעמים בחודש, לצערי עד כה לא גילינו שום חוקיות או 'טריגר' להתקפים, לחץ, רוגע, בית, חוץ לבית, שינה או עייפות שום דבר אינו נמצא כגורם להתקפים בילדותי עברתי טיפול פסיכולוגי ממושך אשר לא תרם לריפוי אלה רק להתמודדות, אחרי תקופה מאוד קשה של כמה התקפי ביום החלטתי לצערי להשתחרר מהצבא, בתקופה זו עלתה אופציה של התקפי חרדה, לאחר כ8 פגישות עם מומחה לפסיכיאטריה בי-ם, לדעתו זה לא מקרה של התקפי חרדה, לטענתו יכול להיות שמתלווה לדבר איזשהו פאן פסיכולוגי כלשהו אך לדעתו הטריגר של זה הוא לגמרי לא בתחום הפסיכולוגי נבדק גם התחום ההורמונלי אשר לא העלה דבר.. כעת אני בודק פעם שלישית במהלך נואש את התחום הניורולוגי, בדיקת האי. אי.גי. תקינה, כעת מבצע בדיקת אי.אי.גי אחרת נוספת, עומד מול בדיקת סי טי של המוח. אני ממש ממש מיואש מכל הרפואה הקונב', ההתקפים חוזרים ונשנים כמעט כל יום, אין יום ואין לילה, והבעיה הכי גדולה שלא נראה האור בקצה המנהרה. מתחנן עזרה,כל דבר שיכול לעזור, כל רופא, מומחה, איש\ת תחום רפואה אלטרנטיבית, רעיונות ותחומים 'ששווים' בדיקה, כל דבר. עמיחי [email protected]

19/02/2007 | 15:50 | מאת: אלי קרני

שלום עמיחי אכן תופעה תמוהה, גם לי עוד לא יצא להיתקל במקרה כשלך, אך עלפי המעט מידע שרשמת אני כבר יכול לראות כוון הבחנתי עלפי הרפואה הסינית ואני בהחלט ממליץ לך לנסות כוון של דיקור סיני אתה מוזמן לפנות אלי בטלפון 054-5272011 אולי בשיחה אוכל להבין יותר ולכוון אותך לטיפול שיוכל לסייע לך. אלי

23/04/2008 | 12:36 | מאת: מיכל לביא

מנהל פורום שיאצו וטווינה