כאב בטן

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

15/02/2007 | 15:35 | מאת: שירן

שלום.. יש לי אבנים בכיס מרה... והיה לי את החיידק הליקלובטר שטופל באנטביוטיקה ועבר... היום אני סובלת מכאבי בטן בצד שמאל של הבטן וכאבים בצידי הגוף... האם יש קשר לאבני המרה...?או ששוב חזר החיידק.. או שבכלל הכאבים נגרמים ממשהו אחר...

19/02/2007 | 15:18 | מאת: אלי קרני

שלום שירן ברפואה הסינית לכל איבר יש ערוץ אנרגטי אשר לאורכו נמצאות נקודות הדיקור. הערוץ המשויך לכיס המרה רץ לאורך צידי הגוף ולכן יתכן והכאבים בצידי הגוף משויכים לאבנים בכיס המרה. לגבי כאב הבטן אני זקוק ליותר נתונים בכדי לתת תשובה. בכל אופן אני מאמין שדיקור + צמחי מרפא יסייעו לך. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה