התאמת מכשיר שמיעה למבוגרים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/07/2016 | 11:12 | מאת: מיכל

שלום רב! אני בת שישים ושמונה שנים. יש לי ירידה קשה בשמיעה, באוזן שמאל וירידה קלה באוזן ימין. לפני שנתיים התאימו לי מכשירי שמיעה הנשענים על האפרכסת של האוזן.המכשירים הללו אינם נוחים לי, מפני שאני חובשת פאה.מה את מציעים לי לעשות?

24/07/2016 | 10:04 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, ממליצה לך לפנות עם בדיקת השמיעה לייעוץ מסודר אצל קלינאי תקשורת במכון שמיעה. בייעוץ תוכלי להחליט יחד עם קלינאי התקשורת איזה סוג מכשיר יכול להתאים לירידה בשמיעה שלך ושיהיה לך גם נח. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה