כרמיאל רחוב רמים 61ב

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/05/2016 | 15:40 | מאת: אולגה

שלום רב .רציתי לקבל המלצה לגבי סטטוסקום שמתאים למכשיר שמיעה שמאחורי האוזן. אני לא צריך הגברת הקול בסטטוסקופ בעיה שעם מכשיר שמיעה סטטוסקופ רגילאפקטיבי הרבה פחות. גם שמעת מה שצריך לשמוע עם סטטוסקופ פחות טוב גם מופעים כאבים חזקים באוזן בסוף היום עקב אוזניות של סטטוסקטפ ומכשיר שמיעה.איזה פטרון יש? תודה מראש

03/05/2016 | 13:41 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, אם את רוצה להרכיב מכשירי שמיעה ולשמוע בהם את הסטטוסקופ יש ססטוסקופ שמתחבר דרך Bluetooth באמצעות סטרימר למכשירי השמיעה, את יכולה למצוא אותו בקישור הבא http://www.harriscomm.com/3m-littmann-amplified-electronic-stethoscope-model-3200-with-bluetooth.html בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה