שוואנומה עקב צלצול באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

27/03/2016 | 16:03 | מאת: זמיר

עקב צלצול באוזניים של קרובת משפחה בת כ- 69 הודגמה בסריקת MRI - שוואנומה בצורת גביע עם חלק בתוך תעלת השמע הפנימית משמאל וחלק בזווית הצרבלו-פונטינית במימדים 16*11*12 מ"מ. הזווית הצרבלו-פונטינית ימנית תקינה. יתר המבנים שהודגמו תקינים. אודה להתייחסות לגבי סוג הטיפול הנפוץ במקרים אלו, דחיפות הטיפול וכו'

28/03/2016 | 20:52 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום זמיר, ממליצה להפנות את שאלתך לפורום של רופאי אא"ג או מנתחי ראש וצוואר שם יוכלו להסביר לך על סוג הטיפול הרפואי. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה