זקוקה למכשיר שמיעה אחרי בדיקות שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

16/03/2016 | 20:01 | מאת: ליאת

אני זקוקה למכשיר שמיעה אך אייני יודעת איפה כדאי להתחיל לבדוק ומה אני צריכה לבדוק על מנת שיספק את צרכיי. אני מתגוררת בחיפה תודה ליאת

17/03/2016 | 20:34 | מאת: הדס בוקובסקי

ממליצה לפנות למכון שמיעה ולקבל ייעוץ. אפשר לפנות לאחר מסניפי שטיינר מכשירי שמיעה http://www.steiner.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D/ ולקבל ייעוץ ללא התחייבות מקלינאי תקשורת המיומן בהתאמת מכשירי שמיעה. בפגישת הייעוץ קלינאי התקשורת יוכל להסביר לך אודות הירידה בשמיעה ולייעץ לך איזה סוג של מכשיר יכול להתאים לך. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה