האם תאונת דרכים מחמירה את הטינטון באוזן ? ומחמירה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

18/01/2016 | 11:18 | מאת: דניאל

לפני כ-20 שנה עברתי תאונת דרכים ובעקבותיה יש לי ציפצופים באוזניים עד היום והשמיעה ירדה ואני עם מכשיר שמיעה . לפני כשבועיים שוב היתי מעורב בתאונת דרכים ואני מרגיש שהציפצופים גברו ? האם נדמה לי או שזה יתכן .

18/01/2016 | 11:23 | מאת: דניאל

אגב הפגיעה בשמיעה ובציפצופים הוכרה לי כנכות של ביטוח לאומי . האם התאונה החדשה יכולה להביא להחמרה ?

19/01/2016 | 17:18 | מאת: הדס בוקובסקי

דניאל שלום, תיתכן פגיעה לאחר תאונה בספי השמיעה כולל טינטון. אני ממליצה לפנות לרופא אא"ג וכן לעבור בדיקת שמיעה מקיפה הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה