ירידה משמעותית בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

06/01/2015 | 07:02 | מאת: חיה

שלום, אני אשה בריאה לחלוטין ובאופן פתאומי בחודש האחרון התחלתי לסבול מסחרחורות ומטינטןן חולף ובשבועי וחצי האחרון הטינטון לא פוסק ואני שומעת אותו כל הזמן. במקביל עברתי בדיקות שמיעה שהראו כי יש ירידה בשמיעה באוזן שמאל, וקיבלתי סטרואידים אבל זה לא עזר . הטינטון מאוד מטריד אותי וגם הירידה בשמיעה. מאחר ואני גרה בסין ומגיעה בעוד כשלושה שבועות בין היתר להמשך טיפול ובדיקות. אני מבקשת לבדוק איתכם מה הבדיקות ומה התהליך והאם אפשר להתאים מכשיר שיכול להקל עליי את תופעת הטנטון וכמובן לשמוע טוב יותר. אודה להתייחסות בהקדם

06/01/2015 | 15:51 | מאת: תמר גלבגיסר

חיה שלום, לצורך המלצה על הבדיקות אותן עליך לעבור מבחינה רפואית, מומלץ לפנות לרופא א.א.ג. אולם מבחינת ההתקדמות בנושא השמיעה והטינטון, הרי כל שדרוש הוא בדיקת שמיעה עדכנית. תהליך ההתאמה של מכשיר שמיעה אורך מספר שבועות ולכן יהיה טוב אם תתכנני כך את זמן שהותך כאן. בחלק ממכשירי החדישים ביותר יש גם אופציה מיוחדת להשמעת צלילים ספציפיים המקלים על הטינטון. לכן, אנא קבעי תור לייעוץ אצל קלינאי תקשורת במכון שמיעה, והגיעי לפגישה עם בדיקת השמיעה שלך. ייעוץ מקצועי יינתן לך ללא תשלום בכל אחד מסניפי חברת פונאק. תוכלי לבחור את הסניף הקרוב למקום שהותך באמצעות אתר האינטרנט של החברה: www.steiner.co.il שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה