סוגי מכשירי שמיעה מיצרנים שונים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

07/01/2017 | 18:04 | מאת: מכשיר שמיעה

שלום רב, כמי שאובחנה כלקויית שמיעה התחלתי ללמוד את הנושא. שאלתי היא כיצד אוכל לדעת על היתרונות והחסרונות של כל סוג של מכשיר ,כלומר אם הוא דני,שוויצרי וכו ? כל מידע של כל חברה כמובן מציין שהוא הסוג הטוב ביותר. כיצד בכל זאת ניתן לדעת את ההבדלים ? אני מתייחסת לאותה רמת טכנולוגיה תודה

08/01/2017 | 21:26 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, לכל חברה יש מכשירים שונים עם טכנולוגיות מעט שונות, ישנן תכונות בסיסיות הקיימות ברב המכשירים, לדוגמא: ביטול צפצופים, מס' תוכניות המתאימות למצבי שמיעה שונים, שמיעה טובה על רקע רעש ועוד וישנן תכונות ייחודיות לחברה מסוימת. לדוגמא לחברת פונאק יש טכנולוגיה של דחיסת תדרים המשפרת את הבנת הדיבור. אכן קשה להשוות באופן מדויק בין מכשירים של יצרנים שונים, אבל תוכלי לקחת לניסיון מכשירים ממספר מכונים על מנת להשוות בין חברות שונות. חשוב גם לזכור שהטכנולוגיה היא לא הכל. יש חשיבות עצומה למכון המטפל עצמו, לקלינאים העובדים בו, לאווירה, לנגישות, ולתחושה האישית שקיבלת בעת ביקורך במכון. אם הרגשת שאת בידיים טובות ומקצועיות, סמכי על הקלינאי המטפל שידע להציע לך את מגוון המכשירים והעזרים המתאימים לצרכים שלך. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה