כמה שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/10/2014 | 13:03 | מאת: דנית

שלום רב אני בת 51 מעשנת 6 סיגריות ביום במיוחד בבוקר לעיתים כל הזמן האף מדגדג וגודש יבש באף. אין לי אסמה אך הרבה שיעולים ואף ליחה בריאה .מה כדאי לקחת טבעי למניעת גירויים באף כי זה מעצבן. בנוסף פרופסור היקר אני מבקשת שתפנה אותי למקום הכי טוב בארץ לבדיקת שמיעה. אני עשיתי כמה פעמים ובכל מקום לא היתה אותה תוצאה בבקשה פרופסור קשה לי אני מבקשת מכון הכי טוב לבדיקת שמיעה והמלצה על שם מסויים שבודק את השמיעה . תודה רבה ושנה טובה לך ולמפחתך

שלום, לגבי האף, יש מקום לבדיקה וטיפול בנוגדי גודש או תרסיס נזלי לפי הבדיקה. לגבי בדיקת שמיעה- מכוני השמיעה בבתי החולים נחשבים למצויינים. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים